top of page

Udstillinger
& Events

Her er et overblik over de kommende events, udstillinger, talks og koncerter der vil finde sted i Atelier Orange.

Læs mere om galleriet her

Inside Out
Lise Bloch x Hanna Decker

30.08.2024 - 19.10.2024

To Kunstnere, To Verdener.

Tag med på en rejse ind i Lise Bloch og Hanna Deckers udtryksfulde univers, når vi fredag d. 30 august 2024 åbner dørene til en verden af farver, former og dybde, hvor hvert penselstrøg og hvert materiale fortæller en unik historie. 

Lise og Hanna.jpg

Fotoudstilling: Dreams & Despair
Emmanuele Taurino x Nicolai Hoffenblad 

1.06.2024 - 29.06.2024

Atelier Orange slår dørene op til dobbeltudstillingen "Dreams & Despair" med Nicolai Hoffenblad og Emmanuele Taurino lørdag d. 1 juni kl. 14 - 17 på Kronprinsesse Sofies Vej 6 2000 Frederiksberg. 


Denne udstilling tager udgangspunkt i Emmanuele Taurino og Nicolai Hoffenblads meget forskellige, men samtidig komplementære afbildning af verden set gennem hver deres kameralinse.
Ved brug af sølvemulsion og l
omografi, eksperimenterer Hoffenblad og Taurino hver især med det uperfekte og ufuldendte, som underbygger deres smukke men dystopiske motivverden.  

test2.jpg

Hedda Hondon Raa

19.04.2024 - 16.05.2024

Oplev en eksplosion af ekspressiv energi på vores kommende kunstevent! Mød Hedda Hondon Raa - HHR, en talentfuld kunstner, hvis værker vækker følelser og fantasi.

Hun er blevet sammenlignet med Jean-Michel Basquiats legendariske grafittiværker og den neoekspressionistiske stil, men hun har uden tvivl sin helt egen unikke kunstform.
 

Se flere af hendes værker HER

HHR_web.jpg

Drama & poesi - Inge Reusch

15.03.2024 - 13.04.2024

Den 15 marts åbner vi dørene til vores lille galleri for første gang, med smukke malerier og gouacher af kunstneren Inge Reusch. Inge Reusch har hele sit liv malet ekspressivt og dramatisk - men også med poesi.
Hun har haft en helt eminent evne til at transformere sine indtryk fra sit liv og rejser, til abstrakte, og reelle, landskaber man kan vandre i.

Billede.jpg
bottom of page